Absolute paleta

Rabljene euro palete

RABLJENE EURO PALETE V PODJETJU BARTING

Poleg novih imamo v podjetju Barting naprodaj tudi rabljene euro palete. Razen izjemnih primerov gre za embalažo, ki je bila uporabljena zgolj enkrat. To pomeni, da se njena uporabnost oziroma kakovost praktično ni spremenila, a ker izdelek ni več popolnoma nov, je tudi cena primerno nižja. Za večkrat rabljene palete boste odšteli še manj. Takšne rabljene euro palete so odličen nakup, saj za izjemno ugodno ceno lahko dobite brezhibne palete. Ker gre za tako imenovane euro palete, je dimenzija palet standardna, in sicer 1200x800x144 mm (DxŠxV). Po standardu mora biti euro paleta izdelana z najmanj 78 žeblji določene vrste, ustrezno obdelana in zaščitena. Konča teža evro palete se giblje med 22 in 25 kilogrami.

Kup palet

So rabljene euro palete slabše kakovosti?

Naše stranke pogosto zanima odgovor na ključno vprašanje: kakšna je kakovost rabljene euro palete. Ne bomo trdili, da je rabljen izdelek popolnoma enakovreden čisto novemu, sicer bi ga lahko prodali kot novega, a obenem je treba opozoriti, da so bile rabljene euro palete, ki so naprodaj v podjetju Barting, večinoma uporabljene le enkrat, torej za en sam transport. Če so palete uporabljene večkrat, je tudi ena bistveno nižja. Dimenzija palet in teža euro palete je standardna, z eno uporabo pa se njena kakovost ne spremeni. Zato lahko mirno zatrdimo, da boste za izjemno ceno dobili kakovostne palete, ki vam bodo lahko služile še dolgo časa.

Standardna dimenzija palet je ključnega pomena

Nove in rabljene evro palete se uporabljajo tako rekoč po vsem svetu. Ker so njihove dimenzije standardizirane, sta transport in skladiščenje bistveno lažja. Mere so namreč prilagojene tako, da lahko med transportom na prikolico naložimo maksimalno število palet – glede na višino, dolžino in širino prikolice. Zaradi oblike tako nove kot rabljene euro palete zlahka premeščamo, na primer z viličarjem. Tudi sama teža euro palete je optimizirana do skrajne možne meje, saj je prti transportu poleg velikosti pomembna tudi končna teža tovora. Pokličite nas v podjetje Barting ali nas obiščite. Z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo.

Paleta od strani