Absolute paleta

Rabljene EPAL palete

RABLJENE EPAL PALETE ZA CENOVNO UGODEN NAKUP

Poleg distribucije popolnoma novih palet, s katero se v podjetju Barting ukvarjamo že od leta 2001, so našim strankam na voljo tudi rabljene EPAL palete. Prodaja rabljenih palet je vedno bolj uspešna, saj se velikokrat zgodi, da se embalaža naroči le za nekaj prevozov, nato pa jo stranke ne potrebujejo več. Takšne rabljene EPAL palete so po kakovosti tako rekoč enake novim, obenem pa jih ne moremo več prodajati kot neuporabljene. Dimenzije EPAL palete so standardizirane (euro palete), in sicer so vse enotne velikosti 1200 x 800 x 144 mm.

Kup palet

Nove in rabljene EPAL palete

Pri odločitvi za nakup lesene embalaže ni enoznačnega odgovora, lahko pa vam svetujemo glede na to, kako dolgo boste palete potrebovali oziroma kakšne rabljene EPAL palete imamo trenutno na zalogi. Kljub temu, da palete niso nove, so vse popolnoma funkcionalne in zanesljive. To dokazuje tudi dejstvo, da prodaja rabljenih palet narašča. Predvsem če jih potrebujete le za enkraten transport, je morda najbolj smiselno, da kupite rabljene EPAL palete in jih po uporabi zopet prodate. Ker so dimenzije EPAL palete standardne in se uporabljajo v vsem mednarodnem prometu, jih boste zlahka prodali. Za lažjo odločitev nas pokličite ali se oglasite pri nas in pomagali vam bomo s koristnimi nasveti.

Prodaja rabljenih in novih palet

Rabljene palete EPAL so bule kot novi izdelki izdelane v skladu z zahtevami oziroma standardi mednarodne evropske organizacije EPAL (European Pallet Association). Ta določa dimenzije EPAL palete, kakovost izdelave, težo (od 22 do 25 kg), uporabo žebljev (najmanj 78) in še marsikaj, zaradi česar so tudi rabljene EPAL palete izjemno kakovostne. Poleg tega pri naravnem materialu, kot je les, obstaja nevarnost nehotenega širjenja različnih zajedavcev ali bakterij po vsem svetu, zato je treba preprečiti takšen prenos. Vse EPAL palete so toplotno obdelane pri vsaj 56 °C, s čimer se odpravijo nezaželeni 'prebivalci'. Tako se ne samo ohrani njihova kakovost, temveč tudi prepreči širjenje.

Paleta od strani