Absolute paleta

Palete za enkratno uporabo

LESENE PALETE ZA ENKRATNO UPORABO

Transportne palete za enkratno uporabo so poseben izdelek, ki je namenjen specifičnim okoliščinam pri transportu različnega tovora. Namenjene so enkratni uporabi, zato je tudi cena palete za enkratno uporabo nižja, kot to velja za običajne palete. V mednarodnem in lokalnem prometu navadno velja, da se standardne euro palete izmenjujejo oziroma vračajo, a vedno situacija ni takšna. Morda embalaže tudi ne potrebujete več kot enkrat, zato nima smisla kupovati najdražjih izdelkov. Glede na specifično situacijo prilagodite tudi palete in znižajte stroške. Če želite kakšen strokoven nasvet, nas lahko pokličete, nam predstavite svojo situacijo in za vas bomo poiskali najugodnejšo možnost.

Kup palet

Palete za enkratno uporabo nestandardnih dimenzij

Pri prevozu tovora navadno sicer velja, da se vsi izdelki, če je le mogoče, zaradi lažjega transporta i skladiščenja, nalagajo na enotne euro palete. Te so v mednarodnem transportu občutno znižale stroške manipulacije. A kljub temu se včasih zgodi, da potrebujemo lesene transportne palete za enkratno uporabo, saj našega tovora na standardne palete ne moremo naložiti. Posebni pogoji so lahko potrebni bodisi zaradi velikosti bodisi zaradi teže tovora in takrat ne gre drugače, kot da se odločimo za palete za enkratno uporabo. Poleg euro palet lahko takšno embalažo naročite tudi pri nas. Poskrbeli bomo, da boste dobili paleto, ki vam bo najbolje služila.

EPAL palete

Medem ko so palete za enkratno uporabo namenjene specifičnemu tovoru ali pa situacijam, ko veste, da transportne palete ne boste dobili nazaj, pa so tiste z oznako EPAL nekaj povsem drugega. Gre za standardizirane izdelke, ki so v uporabi povsod v mednarodnem transportu. A ravno standardizacija je v nekaterih primerih tista, ki od nas zahteva, da naročimo palete za enkratno uporabo, saj palete standardnih dimenzij vedno niso ustrezne. Na nas se lahko obrnete ne glede na to, kakšne lesene palete potrebujete – EPAL ali takšne, ki jih boste potrebovali le enkrat.

Paleta od strani