Absolute paleta

Cena euro palete

CENA IN DIMENZIJA NOVE EURO PALETE

Vsako skladiščenje in transport materiala pomeni določene stroške, med katere spada tudi cena euro palete. Ta je seveda odvisna od tega, ali je izdelek nov ali rabljen, v vsakem primeru pa lahko rečemo, da je cena euro palete glede na uporabnost in kakovost, ki jo ponujamo v podjetju Barting d.o.o., izjemno ugodna. Vse naše palete so skladne z ustreznimi standardi in predstavljajo tisto kakovost, ki je pri skladiščenju, prenašanju in daljšemu transportu različnega tovora nujno potrebna.

Kup palet

Euro palete – dimenzija

Pri vseh izdelkih, ki imajo mednarodno razsežnost, je smiselno, da so tudi standardi in mere zanje poenotene, saj tako predvsem v transportu pa tud na ostalih področjih lahko stvari potekajo bistveno bolje. Cena nove euro palete pri tem seveda ne vključuje le samega materiala in stroškov izdelave, ampak je pri njej treba upoštevati tudi dejstvo, da si je izdelovalec moral pridobiti ustrezen certifikat. Zato ima cena euro palete kar nekaj dejavnikov, ki vplivajo na njeno kakovost in uporabnost. Mere nove euro palete so po standardu UIC 435-2 (EUR 1) naslednje:

  • dolžina 1200 mm
  • širina 800 mm
  • višina 144 mm

Nosilnost posamezne palete je odvisna od tega, kako je po njej porazdeljen tovor oziroma ali je enakomerno obremenjena.

Rabljene in nove euro palete

Takšna standardizacija in poenotenje mer je na področje transporta in skladiščenja prinesla veliko koristi. Danes praktično ni več mogoče najti specializiranega podjetja, ki ne bi uporabljal evro palete. Cena je zato po eni strani nekoliko nižja, po drugi pa se ravno s takšnimi standardi ohranja kakovost izdelkov, ki je nujna za varnost in uspešno uporabo. Cena evro palete je odvisna predvsem od tega, ali je nova ali rabljena. Kljub enotnim standardom občasno prihaja do razlik med izdelki, zato se pred nakupom vedno prepričajte, da sodelujete z zanesljivim partnerjem. V podjetju Barting imamo za vas na voljo nove in rabljene euro palete (dimenzija 1200x800x144 mm), pri vseh pa vam zagotavljamo, da je kakovost n prvem mestu.

Paleta od strani